Birgitta-bijeenkomsten: actuele en inspirerende onderwerpen in relatie met geloven en kerk zijn. Geworteld in Rosmalen en gedragen binnen de parochies HH. Maria en Johannes die in en rond 'het Bossche' zijn uitgeroepen. _______________________________________________________________________________________

vrijdag 4 maart 2011

Antoine Bodar komt hier, 22 maart!

Amper is de lente begonnen.....

Dinsdag 22 maart 2011 om 20:00 uur (vanaf 19.30 uur koffie/thee - deze avond geen pauze)
Antoine Bodar, wie kent hem niet? Hij nodigt ons uit om na een inleiding met als thema: Heerlijk om Katholiek te zijn met ons in gesprek te gaan.
Direct als hij is, kunnen we prachtige discussies en zienswijzen verwachten. Het is ook een goede gelegenheid om vragen of meningen aan hem voor te leggen. In de loop van de komende weken kunnen we daar alvast over nadenken!
Op 22 maart rekenen we op een grote opkomst van een breed publiek en daar hoort u zeker bij!

Ter voorbereiding is hier de website van Antoine.
Er is inmiddels een Glossy aan Antoine gewijd en her en der al uitverkocht maar bij Berneboek in Heeswijk hebben ze vandaag nog enkele tientallen... Collectors item!sitestat

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik vond het een boeiend voorproefje van Antoine Bodar en ik vermoed dat we dan naar de kerk gaan om naar hem te luisteren. Dat opkomst groot zal zijn dat hoop ik van harte !